Feb 27, 2011

sesi melepaskan tension

  • hooray hooray misi melepaskan tension after test berjaya dilaksana kan
  •  keluar berempat g jalan jalan plus dapat makan puas puas plus dapat perkene aiskrim
  •  satu lagi berjaya dapatkan kasut yang aku dah lama gilerkan...huahahaha



classmate aku terjumpa kat sana





ada lagi yang lain tapi tak snap pun dah lapar sangat :)



 ok sampai cini saja
lega dan puas giler after test sebab boley rest tuk seketika walopun test aku banyak yang cuai :(
babai

Feb 22, 2011

sesi hilang boring di lab~

wawawawah.......

hari ni aku ada lab,experiment boley kira best sebab kita boley panjat panjat tangga,hehehe

yang tak best nya sebab kena buat preparation,aku tak berapa suka la time kena buat preparation ni sebab kena kira kira mol segala,tapi dah naseb kena main kira kira...huahahaha

hari ni experiment xda la lama tapi yang buat preparation tu la makan masa sebab plus kena tunggu temperatute turun tapi tak turun turun jugak,macam mana tu..wakakaka

time panjat panjat tangga tu best sebab 2 tahun kat cini tak pernah lagi panjat benda alah tu....

aku ni panjat tangga pon nak kecoh~tangga tu tak ada la tinggi pun tapi mula nya gayat doh sebab mende alah tu bergoyang,

sementara tunggu experiment ni ciap nak hilang boring plus nak hilang lapar, ambik gambar~eh ambek gambar boley ke hilang lapar...hehehehe


ni akutengah focus :)
 





rasa macam dah keje :)

okla nak choww dulu..babai

Feb 21, 2011

makan Ooo makan~

hohOhOhOOOoooo~

lalalalala wah konon hati tengah senang plus riang gembira,kononnya la kan sebab test aku baru je habis

habis untuk hari ni je yer,sekali lagi aku tegaskan HARI NI JE!khamis and jumaat ni ada lagi test yang bakal aku tempuhi...ececeiii~

hari ni boleyla nak bergembira tuk seketika,lupakan kesedehan aku yang cuai masa jawab test hari tu,boley tido puas puas,eh bukan la,tak ley tido puas puas tapi tido puas je sebab test tak habis lagi,eh apa yang puas puas tak puas ni,melalut je aku ni~

yang penting aku mau tido petang ni mata pun dah naik bengkak sebab tak cukup tido gara gara test...konon la kan :)

huahahahahha study last minute macam ni la jadiknya,nak test baru cibuk segala nak study itu study ini

before test minggu lepas dalam dalam dop banyak keje dengan assignment plus plus sempat lagi aku keluar dengan roomate roomate, keluar sebab nak amek barang kat kedai,dah alang alang bila dah keluar tu mesti makan la,

ni nak berstory mory cerita yang dah lama baru nak tulis sebab tak da masa nak taip2 ni....wakakaka

kitOrang makan dekat rasamas kebetulan la member pada roomate aku tu ada kupon free rasamas tu,so kitorang makan kat citu



ni aku yang punya mee bandung rasamas kot..hehehe








muka aku nampak bulat giler tapi memang bulat pun muka aku~suka picture ni

 
ok ni before makan tunggu makanan sampai lama giler,snap snap apa yang patut sementara tunggu makanan

bila sampai je makanan snap makanan pulak then terus makan sebab perut dah lapar sangat,hahahaha

sebelum balek sempat aku beli kfc sebab nak makan kfc yang fish donut tu....hari tu hari aku makan tanpa sedar.....wakakaka

okla sampai cini saja nak berceloteh...:)

p/s : entry ni aku buat tadi lagi sejurus pas kelas *ayat skema* tapi baru pos sebab 
       internet lambat macam ciput!
       tak sabar nak hari rabu,ada apa ngan hari rabu??  :) 


till then 
~happy always~

Feb 19, 2011

Feb 18, 2011

notitle

hooray hooray da dapat online walopon sekejap
sebab baru dapat laptop

laptop aku format lagi ni gara gara autoCAD yang tak habis habis susah kan hidup aku

tanpa pikir lelama aku terus je sent laptop kerepok aku ni tuk diformat dan menformat

minggu ni minggu busy giler giler sebab full ngan assignment segala termasukla ortographic yang orang lain buat 3 jam tapi aku buat berhari hari,dasyat tak~biasala orang macam aku ni daya imaginasi sangat lambat yer,tapi alhamdulillah siap jugak drawing aku tu :)

test nanti tau la apa aku buat,memang tak suka subjek berkait benda alah komputer ni
minggu ni juga full dengan test yang berlambak lambak di hujung minggu ni

jadi selamat study tuk aku dan juga kawan seangkatan....huahahaha
minggu depan lagi 2 test

lepas tu boley merdeka untuk SEMENTARA WAKTU :)

ok sampai cini saja seh~ 
mata ngantuk mau tido~

Feb 11, 2011

lama tahap gabang!

yeaaaa hari ni rasa ada masa cikit nak update mengupdate ni sebab minggu ni memang aku busy giler mengalahkan datuk datuk sekalian..hari hari kelas full sebab banyak kelas ganti dengan lab segala plus program and seminar bagai and terpaksa ikut la :)

ni sebenarnya nak cakap pasal aku g grooming skin care hari tu dah lama giler la if  not mistake 22jan,

saje la gatal nak join join benda cam gini sebab aku memang tak tahu langsung make up make up segala ni,kawan aku yang masukkan nama aku sama sama,so aku join la,free jerk kelas ni universiti aku yang anjurkan and produk dari mary kay

ok nak ltak jugak cikit picture walopon tak cantik,picture after main tempek tempek kat muka...wakakaka





dapat la jugak input nye g sini,tau la aku camne cara yang betul nak tempek tempek kat muka ni sebab aku memang tak suka nak tempek tempek kat muka segala ni tak pandai pun.

kelas ni 1 jam je sebab free takkan nak buat lelama tapi best la tau yang basic basic

okla sampai cini je la sebab tangan aku dah malas nak menaip sempoa ni bak kata madam lecturer aku

ok till then
smile always
:)

Feb 1, 2011

kfc fish donuts

wawawa semalam berjaya makan kfc.....

kecoh je aku kan makan kfc pun nak kecoh kecoh satu kampung

ni gara gara memang nak makan sangat before balik cuti baru ni tapi tak sempat,

then semalam akak aku belanja tapi aku just amek set jimay set D and akak aku amek yang fish donut tu yang paling new sekali....

sebab apa aku amek set jimat tu sebab dah malam aku tak nak makan malam malam sebab aku tengah diet...huahahaha diet konon,amek kaw makan kfc lagi

macam kelakar je kan bila aku cakap aku on diet :)

tak kicah la bukan nak cakap pasal diet tapi nak cakap kfc fish donut tu yang memang sedap

nama fish tapi aku makan rasa macam udang je,pelik je aku ni orang makan rasa ikan tapi aku makan rasa udang,mentang la udang tu favourite aku



deria rasa aku tak kena kot semalam,apa apa pun rasanya memang sedap++ ~

ok aku perlu choww kan diri sebab perlu buat assignment (rajin yang terpaksa) ~

p/s : picture from mr.google